INSIDE_OUT_111015_SKF

RELEASE TORSDAG DEN 21. JANUAR FRA KL.17–19

CAFÉ SKANK ISTEDGADE 48

KLIK PÅ FACEBOOK EVENT

 

INSIDE OUT ISTEDGADE

Billedkunstner Hanne Lise Thomsen har researchet og indsamlet materiale til INSIDE OUT ISTEDGADE, i samarbejde med fotografen Steven Achiam, ved at udvælge og besøge 40 lejligheder i Istedgade. Beboere, der gennem flere generationer har boet i gaden, samt unge børnefamilier som er flyttet hertil, er med til at skabe en fælles visuel fortælling som udfordrer vores opfattelse af byrummet.

Publikationen indeholder billeddokumentation af videoinstallationen Inside Out som blev projiceret i Istedgade i september 2015 på Gasværkvejens skoles gavle. Samt billeder og fortællinger fra Istedgade-beboere, butiksindehavere og professionelle aktører om livet i og omkring gaden.

Fakta om publikationen

Titel: Inside Out Istedgade

Redaktør: Billedkunstner Hanne Lise Thomsen

Grafisk design: Jeanne Betak

Tekstbidrag: Ditte Vilstrup Holm, Peder Bundgaard, Gitte Broeng, Rud Ellegaard, Esben Søvang Maaløe, Jakob Ingemann Parby, Ivan Christensen m.fl.

Udkommer:  21. januar 2016

Omfang: 232 sider, gennemillustreret, format 28 x 38 cm

Foto: Steven Achiam, Niels Grønlykke, Torben Eskerod, Torben Petersen m.fl.

Frieksemplar kan fås ved henvendelse til h.l.thomsen@get2net.dk

Publikationen er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond og Københavns Kommunes legat til Stadens forskønnelse og almene bedste. Styregruppen bag projektet består af repræsentanter fra Statens Kunstfond og Københavns Kommune: Teknik- og Miljøforvaltningen, Vesterbro Lokaludvalg og Københavns stadsarkitekt.

 

Yderligere information om publikationen

Kontakt billedkunstner Hanne Lise Thomsen på h.l.thomsen@get2net.dk
eller mobil 41428540 hvis du ønsker yderligere information om publikationen samt tilladelse til at reproducere fotos samt uddrag.
http://insideout2015.dk