HANNE LISE THOMSEN er billedkunstner og uddannet fra Kunstakademiet i København og har i de senere år realiseret en del store projekter i det offentlige rum bl.a. Billboard Festival Casablanca 2015. Herudover har Thomsen vist videoprojektioner i New York 2005 The Homeless of New York City Wish You All a Happy Holiday og billboard-projektet WOMEN2003. http://hannelisethomsen.com

STEVEN ACHIAM er fotojournalist med fokus på historier om sociale problemstillinger og menneskerettigheder. Achiam har samarbejdet på den prisvindende bog Dead and Fermented – bedste fotografi i en kogebog – og den interaktive dokumentar Deadline Athen – vinder i Årets Pressefoto. www.stevenachiam.com

NIELS GRØNLYKKE har som filmfotograf beskæftiget sig med film siden start 80,erne. Har specialiseret sig inden for trick og animations film i indland samt udland. De sidste 9 år koncentreret sig om computere generet animations spillefilm, i rollen som  supervisor på kamera og lyssætning .

 

 

 

 

LASSE TELLING er freelancejournalist med fokus på sociale temaer, menneskerettigheder og historieformidling. Han arbejder bl.a. for DR P1, Dagbladenes Bureau og Red Barnet og har vundet priser i både Danmark og udlandet for sit arbejde.

JEANNE BETAK er grafisk designer specialiseret i at udvikle og formgive samtidige unikke kunstbøger, editions samt udstillingspublikationer med udgangspunkt i at lytte og være i tæt dialog med mine samarbejdspartnere. Bor og arbejder med base i København K. Siden 1996 specialiseret som bogtilrettelægger.